Administrativni servis - brzo i efikasno!

Više ništa ne stižete, telefon Vas izluđuje, kompjuter je poludio, printer ispisuje kako «on» to želi, poslali ste krivi dopis, niste baš razumjeli što Vam je strani partner govorio, mučite se pišući dopise… i sve to umjesto da se bavite svojim poslom.
Za sve Vas koji se prepoznajete u ovim situacijama osmislili smo ovaj paket usluga. Nudimo Vam dvije osnovne varijante: preuzimanje kompletne usluge ili tzv. «support model» u kojem Vam dajemo podršku za efikasno samostalno obavljanje uredskih poslova. Naravno, moguće su sve kombinacije između jednog i drugog modela, a sve prema Vašim potrebama i navikama.

Usluga administrativnog servisa namijenjena je onima kojima su troškovi vlastitog ureda (osoblje, oprema i infrastruktura) neracionalni, kao i onima koji svoj ured žele voditi profesionalnije i efikasnije. Pogotovo je primjerena onima koji tek počinju s radom, a od samog početka žele profesionalno predstaviti svoju tvrtku u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji.

Knjigovodstveni servis

Računovodstvo - knjigovodstvo za male i srednje poduzetnike, obrtnike i slobodna zanimanjima, strana predstavništva, građane, neprofitne organizacije i korisnike proračuna.

Knjigovodstveni i porezni propisi sve su složeniji i sve se brže mijenjaju. Za njihovo provođenje potrebno je sve više ulaganja kako u edukaciju tako i u opremu i infrastrukturu. Za manja i srednja trgovačka društva i obrtnike takva ulaganja nisu isplativa. Zato je najracionalnije vođenje računovodstva prepustiti profesionalnom servisu.

Mi Vam nudimo ažurne knjige usklađene sa svim zakonskim propisima, ali istovremeno i izvještaje koji će Vam dati potrebne informacije o Vašem poslovanju.

Samo pravovremena i pouzdana informacija daje Vam mogućnost procjene rizika i sigurnost u odlučivanju.

Ostale usluge

app

Današnji uvjeti poslovanja diktiraju neprekidno ulaganje u razvoj i gotovo svakodnevno prilagođavanje sve zahtjevnijim tržišnim uvjetima. Vrijeme kada su tvrtke godinama poslovale u relativno stabilnim uvjetima davno je iza nas. Pri tom više nije važno radi li se o velikoj ili maloj tvrtci. Svi se moraju prilagođavati novim pravilima igre i zahtjevima tržišta. Velike tvrtke mogu si priuštiti čitave odjele i timove stručnjaka koji se bave tom problematikom. Za sve Vas kojima nije isplativo ulaganje u vlastite stručne timove – mi Vam nudimo naš stručni tim.

Mi smo uz Vas kad Vam zatreba financijski savjet, poslovni plan ili investicijski program. Informiramo Vas o aktualnim oblicima institucionalne potpore u razvoju poduzetništva. Pomažemo Vam u odabiru najpovoljnijeg kredita i pripremamo potrebnu dokumentaciju uz kreditne zahtjeve. Ukoliko Vam zatreba obavljamo analizu poslovanja, ili internu reviziju. A kad ostvarite višak novčanih sredstava, pomoći ćemo Vam u odabiru najpovoljnijeg plasmana.

2webfox