Riječ direktora

image

Već smo 20 godina s Vama, stalno unaprjeđujući i šireći svoju listu usluga u skladu s Vašim potrebama i zahtjevima. Svojom profesionalnošću i iskustvom olakšavamo Vaše poslovanje, činimo ga jednostavnijim i ugodnijim. Naše su usluge koncipirane tako da Vas oslobode administriranja, te Vam omoguće da se maksimalno posvetite svojoj osnovnoj djelatnosti. Pri tom, osim vremena štedite i na troškovima osoblja te opreme i infrastrukture.
U svom radu okrenuti smo malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i slobodnim zanimanjima, ustanovama, udrugama i sindikatima.

Ako upravo započinjete svoje poslovanje ili ga tek planirate, obratite nam se s povjerenjem i osigurajte si kvalitetnu podršku i dobar start.
Ukoliko ste na nekoj prekretnici u svom poslovanju, spremate se zakoračiti na višu stepenicu, uvodite neke promjene ili jednostavno niste zadovoljni s dosadašnjim radom, nazovite nas i dogovorite neobavezni sastanak na kojem ćemo utvrditi kako Vam najbolje možemo pomoći.

Modernim i ekonomičnim poslovnim rješenjima osigurajte si prednost na sve zahtjevnijem tržištu. Pripremite se i Vi za ulazak u EU.

U svakodnevnom poslovanju, od savjetovanja do realizacije, na nas možete računati!

S poštovanjem
Snježana Lisica, direktor

2webfox